Long time no see

Oj vad länge sedan jag skrev något här på bloggen. Många saker har varit orsak till att skrivandet har fått ligga nere men nu känner jag mig pigg på att sätta igång igen. Dels att skriva, dels att ta tag i trädgården. Det riktigt kliar i fingrarna att få rensa ogräs, flytta, dela, gräva, plantera, flytta igen, planera, fundera och omstrukturera i min trädgård. Jag har inget sått i vår, mest pga utrymmesbrist men drömmen om att få ett såhus kryper närmre. Så kanske nästa vår. ?

Just nu är det rätt trist ute men vi har, till i går kväll, haft kanonväder i flera veckor så ett omslag var ju väntat.

Middan blev god. En köttfärspaj utan pajskal och sallad. Prövade ett rödvin, Roodeberg som fått utmärkelse av Munskänkarna som ett fynd i sin prisklass. Det var riktigt gott. Kommer att köpa fler flaskor.

Jag är fullkomligt värdelös på att lägga upp mat på en vackert och fotovänligt sätt. Därför får ni ett kort på maten redan uppäten och vinet uppdrucket. Beviset på att det var gott! ?
Share Button

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *