Tomater, tomater.. Och gurkor!

Idag har jag äntligen fått ner gurk- och tomatplantorna i sina krukor. I år har jag för första gången sått mina tomater och gurkor själv. Jag har alltid köpt mina plantor för att jag har fått för mig att det är rätt svårt att dra upp dom från frö.

Gurkorna blev fina i mitt tycke men tomaterna ser rätt rangliga ut så jag har stoppat ner två plantor i varje kruka. Hoppas att jag inte gjort nått dumt nu. Jag har dock satt en singelplanta i en av krukorna som referens. 🙂image

image
Tre körsbärstomater och en vanlig + en gurka ”Selina” och två vid namn ”Max”.

jag fick några plantor över… Om det är någon i närheten som vill ha dem så är det bara att höra av sig. 🙂

Share Button

2 reaktioner på ”Tomater, tomater.. Och gurkor!”

  1. Hej!
    Om du har gula tomater över, så kan jag köpa av dig några plantor?! Har inte skaffat det där växthuset än, men de får väl klara sig på altanen här i Tallberg!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *